7.14.2014

FOR A BETTER MONDAY



☆ Idag är det måndag och vi är sista dagen på Tjärö innan vi åker hemåt igen.
☆ På tisdag är jag tillbaka i butiken för att hålla öppet och fortsätta fota kläder till webshopen. Så himla svårt att fota nu när det är så ljust, när jag står i skugga blir ljuset så hårt och kallt och bilderna kräver fruktansvärt mycket efter-redigering. Ska låna en fotobok av Finn och läsa på vad man kan göra bättre men det är nog också så att den kameran jag har nu är åtta år gammal och även om den kämpar tappert är den kanske inte alltid bäst.
☆ Onsdag, torsdag och fredag ser det samma ut som tisdagen. Har även som mission att prismärka samtliga kläder den här veckan. Började med det redan förra veckan och det tar sin tid.
☆ Lördag är ledig dag och är vädret fint är det nog inga problem med att fylla den !
☆ På söndag är det dags för, enligt mig, årets bästa antikhändelse - Antik och samlarmarknad i Degerberga ! Vi ställde ju själva ut där för något år sedan och hade jättekul även om de flesta som kommer dit inte är där för att köpa kläder. Rätt mycket dyrare än en loppis, men å andra sidan är man helt skonad från trasig elektronik, trista travar av porslin och troll gjorda av ihoplimmade stenar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar