8.04.2016

SUMMER LOVE


Under midsommarhelgen drog jag och min då blivande man över till Köpenhamn för att göra två saker. Det första var att ta det lugnt och ha det mysigt ihop, det andra var att jaga rätt på allt det som vi behövde till bröllopet och som vi inte redan hade, det vill säga nästan allt eftersom vi planerade bröllopet på fyra veckor. Ja, ni hör ju, det är ju en motsägelse.


Vi lyckades dessutom pricka in sommaren varmaste helg och fick varva butiker med iskall läsk och glass för att överleva. Man ska inte klaga när solen väl är framme, men det var varmt. Vi turades om att få panik i trånga, varma affärer med långa köer på jakt efter bland annat en vigselring till brudgummen (vi hittade ingen), en klänning till mig att ha på middagen efter vigseln (blev en jättefin 1930-talsinspirerad sak), skor till mig (blev sköna och fina mockaskor med lagom klack) och en kostym. Efter den bravaden gav vi varandra en high five och lade oss på en gräsmatta för att vila istället.


När vi kom tillbaka till Malmö hann vi knappt innanför dörren förrän jag ville prova hela min brudutstyrsel. Så jag slet fram klänningen från MANI, de nya skorna och så skulle jag ha slöjan också. Men den hittade jag tusan inte någonstans. Jag slet ut halva lägenheten i full panik, men fick tillslut acceptera att slöjan var borta. Troligtvis slängd i soporna eller nedspolad i toaletten. Förtvivlad och skitförbannad gick jag ner till gatan för att hjälpa till att bära upp lite filmutrustning och då svänger det in en limousin och ut väller vänner och familj och min slöja ! Har aldrig blivit så överraskad förut ! Så då fick jag ge mig iväg på en superfin möhippa. Hade inte alls räknat med det eftersom tiden innan bröllopet var så kort, men har nog aldrig blivit så glad för någonting förut. 


Stort tack till er !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar