12.20.2016

MANI VINTAGENu är det snart julafton ! Åh, vad jag älskar julen, det är bara synd att den är över så fort ? Dock firade vi jul redan i lördags (med barn, släktingar, gran, julklappar och julmat) så nu känns det mest som en positiv överraskning att det är jul igen på lördag ! Hädanefter ska jag fira jul två gånger om året så slipper man känslan av tomhet som infinner sig omedelbart efter att man insett att julen är över.


Veckans öppettider är följande :

Idag 20/12 12-16
I morgon 21/12 12-18
Torsdag 13-18
Fredag 13-18
Julafton stängt

Återkommer med nästa veckas öppettider när vi bestämt oss om dem!


Idag är det stora bild-redigeringsdagen... Har så mycket bilder att fixa på klänningar, skor och hattar och vill gärna ha upp dem i webshopen så fort som möjligt på grund av väldigt fina julhelgs-klänningar och accessoarer. Vi får se hur mycket jag hinner med, men är väldigt trögstartad och har nu ägnat en halvtimme åt allt annat än att sätta igång och jobba.

Klänningen nedan är nog min favorit i butiken nu, tung svart sammet på framsidan och en överraskande rygg som ni får kika på i webshopen sen ! Provade den flera gånger innan bebisen i magen blev för stor men tyvärr kom inte rätt tillfälle att bära den. Håller tummarna att den hittar hem till någon annan som kan ta med den ut på festligheter !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar